torsdag, mai 24, 2007

Ha- det, Bye, bye, Adios, Ciao, Auf Wiedersehn....

Den siste tida har vore i avskjedens teikn. Me har flytta frå Santikham, frå huset med den store stova og den vesle hagen, og frå Pho Dam og Mae Long i vakta. Det var med vemod me køyrde flyttelasset, men me er trygge på at det var rett å flytta, leikekameratar for ungane er det viktigaste. Det har dei fått no!

I Fantasia Villa 2 (fantastisk namn, eller?!) kryr det av små og store vener. Signe spring rundt og leiker hemmelege ting (som ofte involverer flotte, flagrande rosa kjolar) med Line og Amanda. Jenny går rundt med dukkevogn og ole-brumm bil saman med Holly eller Vanessa. Pappa Arne kan spele fotball på plenen så ofte han vil (og har kondis til), og husets mamma kan drikka te på verandaen med Merete og nyte livet.

Så, livet i Fantasia er ikkje så verst det heller!




Ein avskjed som nok var tyngre enn flyttinga, var heimsending av familien Vidnes. Etter 7 år i Thailand hadde dei bestemt seg for at det var tid for å reise heim til Madla. Me har mista gode kollegar og nære vener, og det vil nok ta litt tid før kvardagen kjennes ”heil” att utan dei. Gler oss til gjensyn i Stavanger til sommaren!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med nytt husvære i Fantasia. Håper det blir slik navnet tilsier da.
Vi gleder oss til å se dere her hjemme i Bergen. "Velkommen hjem"!
klem Solveig Sj

Anonym sa...

Hei!
Det ser ut som en fantastisk plass dere har flyttet til!
Gleder oss til å prøve bassenget en gang!:)
Her har vi akkurat hatt en haggel-skur, frister ikke med ute-bading her..
Klem Mildred og gutta

Anonym sa...

Hei. Gratulerer med nytt hus. På bildet ser det flott ut. Håper vi får besøkt dere en gang mens dere bor der. Kanskje det blir en ny Thailand tur på oss om en stund. Lykke til med ny bolig.

Torbjørn