tirsdag, november 20, 2007

Me hiv oss inn i debatten...

Ikkje har me TV2 eller norske tabloidaviser, men me har fått med oss at Kristopher Schau og eit visst Tv-program har fått ufortent mykje merksemd i norske nyhende.

I hans neste program reiser Mr. Schau til Thailand for å drive utukt. Han provoserer oss alle, slik han ynskjer. Men, det som verkeleg burde engasjera oss (og provosera) er at verkelegheita er så mykje, mykje verre enn det som vert synt på TV!

Med ein reklamesnutt før torsdagens episode får NMS synleggjort at prostitusjon er noko meir enn kommersiell TV-moro, dette er livet til tusenvis av born (og vaksne) verda over. Mange, mange av dei bur i Thailand og lever under svært uverdige forhold. NMS vil vera der det skjer; anten det er i mediedebatten heime i Noreg eller med forebyggjande arbeid mot prostitusjon i Thailand. Me er stolte av å vera ein del av arbeidet til NMS!

Så, hiv deg på: Støtt NMS (http://www.nms.no/) sitt arbeid for barn og unge, engasjer deg i kampen mot prostitusjon og drit i Kristopher Schau!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallo kjære venner!
Godt å se at engasjementet fortsatt er stort :-) Vi tenkte helst å ta opp et annet tema her idag- vi har nemlig en pent innpakket juleforsendelse her som lengter etter å starte ferden mot varmere strøk.... Har ikke den nye adressa deres - så hvis dere vil ha julegaver fra oss i år må dere sende den til oss:-)
Ellers håper vi det står bra til med dere alle 5 og at Signe-vennen har kommet seg fint etter operasjonen!
Klemmer fra Heidi & co i Åsane