torsdag, september 18, 2008

Vaksne, ansvarsfulle foreldre...


Me har fått skulejente! Brått var Signe 5 år og skulle starte i Year 1. Ny skuleuniform, ny lærar og nytt pensum venta. Noko som kom minst like brått på oss foreldre var alle leksene... 1.klasse og lekser kvar dag???? I tillegg skal det øvast på både piano og blokkfløyte. Me kjenner oss vaksne og ansvaret tynger; No nytter det ikkje sluvre og påstå at me har gløymt å sjekke kontaktboka den siste veka, nei no er det alvor!

Signe hentar fram den eine boka etter den andre frå sekken. Lesing og skriving og leiking med ord. Og det engelske språket vert ikkje akkurat uttala slik det vert skrive...

Men, men, læraren skryt og Signe stråler. Me vil så gjerne at ho skal få ein god start på ein lang utdanningsstige. Om ikkje lenge er det langfri og så skal jenta vår få slappe av i Hua Hin.

Midt oppi det heile har Signe fått to lause tenner! Det høyrer vel kanskje med for ein fyrsteklassing?!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så dere greide å lure dere til skoleunge like kjappt som oss..;-) Signe har virkelig blitt stor-jente nå! Vi savner henne og dere alle og håper dere har det bra hele bunten! Her er det full fart, men vi trives og har det fint - så da er vel alt som det skal være. Tanker og klemmer på vei til dere fra Hommelvika!