mandag, desember 01, 2008

Kva skjer i Thailand???

Ja, me får mange telefonar, sms og e-post i desse dagar med det spørsmålet; "Alt vel i Bangkok? Kva skjer? Det høyres litt skummelt ut..?".

Takk til alle som tenkjer på oss og ber for misjonærane og Thailand no! Me har det bra! Livet vårt går stort sett som normalt. Det einaste er at me tenkjer oss om ein ekstra gong kor me går i byen, og held oss unna sentrum. Me bur ikkje så veldig langt unna Suvarnabhumi flyplass, og sidan i går har me fått ekstra forsterking i vakthaldet i porten, sånn for å vera på den sikre sida.

Demonstrasjonar, gule og røde t-skjorter, demokrati eller ikkje er samtaleemnene overalt. Mange er redde for rykte til Thailand som eit "smilets land". Det spekuleres vilt i ulike teoriar, men dei fleste (inkl avisene) vedgår at dei rett og slett ikkje forstår heilt kva som skjer, og ikkje aner kva utfallet vil verta.

Me vonar og ber om at det vert ei fredeleg løysing.

1 kommentar:

Åsmunds reise- og fotballblogg - og litt om fotofikling sa...

HEi Anne Brit. Som reisearrangør er dette dårlig butikk, men det kan vi saktens klare. Verre er det for alle de som er avhengig av tursitinntektene. Vi kommer i allefall i Januar, om ikke tingenes tilstand er like ille som det er nå. Vi må i all fall få landet...

Fint innlegg dette. Vi forstår nemmlig ikke hva som skjer her heller.