torsdag, juli 29, 2010

Det er ferie!


Ingen tur til Noreg i år, og ingen iskald vestlandssommar å nyta ;). I staden har me hatt gode feriedagar m.a. i Hua Hin:
- rikelig med sol og varme
- 1 stk hus ved sjøen
- 1 stk svømmebasseng i hagen
- 1 stk sandstrand med passe store bølger,passe små krabbar, bananbåt og fruktshaker
- 1 par besteforeldre
- litt ansiktsmaling
- 1 stk isbil innom i porten kvar dag
- 1 - 3 nattmarknad like ved + diverse andre marknader med uavgrensa tilgong på vesker, smykker, pynteting, såper etc, etc



Når alt dette så vart krydra med gode vener (familien Merete og Knut Hallen er attende på gamle trakter), vert det deilige dagar for både store og små!

4 kommentarer:

Tore og Mildred sa...

Ser ut som dere har hatt en kjempe-fin ferie! Herlig!

Maria og Espen Tveten sa...

Ja, det ser skikkelig deilig ut!

Maria

Heidi Hovstad sa...

Skulle gjerne feriert sammen med dere vi også!!!!! Godt å se at det står bra til med dere og at ferien har vært fin:-) Vi har også hatt en herlig ferie - rakk både vestlandsferie, MiG (Midtnorsk gospelfestival), noen dager til på Frosta og ei uke i Bulgaria:-) Og 1000 takk for bursdagsgave til Rakel!!!! Veldig populært! Selv om mamma'n fikk litt dårlig samvittighet.... Hils så mye til gjengen! Gleder oss til vi treffes igjen!!!!!!!!! Klem fra Heidi

Anonym sa...

Såg HÆRLIGT ud:) Ennå bære enn her te lands, ikkje så møje te go vere her, men men...Alltid godt å ha besteforeldre på besøg, va så fine m litt ansikts maling!! Godt å hørra de he dæ godt, glede mæg sååå te gjensyn i november:)
Me snakkes å hels så møje
BK