onsdag, januar 11, 2006

HEIA TUFTE!

Her i heimen har me meldt oss inn i heiagjengen til Tufte. Fekk DVD til jul. I helga gjekk siste episode, med kampen mot Vålerenga. Familien Vidnes var på plass i stova. Og snopeskålene var fylt opp. Til norsk film må ein ha norsk sjokolade! Me heia og heia, og hadde så gjerne ønska at dei hadde vunne, eller iallefall fått fleire mål... Men, me vart nesten nummen av glede saman med Martin over fyrste målet, og har latt oss sjarmere og imponere over fotballteknikken. Her prøver Signe på ei Martin-heading (med lånt hår)

I kveld er det 3. gongs reprise på episode 4. Det er tid for ny runde med nye naboar, denne gong Merete og Knut (Hallen). Me scorer for tida høgt på popularitetsskalaen når det gjeld TV-underhaldning...

Odd Olav og Laila reiste heim til Forsand i natt.
Takk til begge to for besøket og ei knallbra julegåve! Heia Tufte!!!


3 kommentarer:

Maria og Espen Tveten sa...

Tufte er på plass i de to hjemmene i Phibun også. Vi har kun sett den første episoden, men nå vet vi jo hva som kommer til å skje...Vi er uansett erklærte Tufte-fans!

ane marie sa...

Tufte ja - fantastisk! morsomt åssen dere henger litt etter der nede - husker jo da vi hadde World Idol-kveld hjemme hos dere, og SURPRIIISE! Kurt vant! :D haha!

Maria og Espen Tveten sa...

Vi skal se episode 4 av Tufte i kveld.

Espen