lørdag, september 23, 2006

Ekskursjon Tanks



I dag, på ARC (The Administrative Reform Council) sin 4. regjeringsdag i Thailand, reiste me heile familien + fam. Vidnes (minus Sigve) ned til regjeringsbygget for skikkeleg å kjenna på den nye politiske vinden som bles over landet.

”Ekskursjon Tanks” var tittel for turen, og målet var å få sjå nokre skikkelege soldatar med tilhøyrande køyretøy. Og me vart ikkje skuffa! Rett nok fann me veldig lite action, men det var meir enn nok militært personell og utstyr på plass.

Soldatane fekk roser av folk, og smilte så høfleg og fint til alle oss sivile. Fekk nesten ei kjensle av at me var på open dag i ein militærleir... Det var iallefall ingenting som minna om militærkupp og eit demokrati i fare. Nifst.

Arne og Cathrine gjorde som ekte turistar skal gjera: Hengde kamera på magen og knipsa i veg som best dei kunne. Motiva var mange og gode. Signe var ikkje skvetten og ville ha med seg det meste (var nå likevel godt å ha ha med seg Caja). Mamma’n litt meir nervøs for nærkontakt med så mykje våpen, og ei sterk magekjensle for at våpen og menneske berre fører vondt med seg.

Jenny vart fort eit ettertrakta foto-objekt, og fekk fleire pressefotografar i hælane.
Signe prøvde fleire gonger å passa på lillesøster, men det såg ut til at Jenny lika seg svært så godt framfor kamera. Gjett om me skal sjekke alle aviser i morgon!!

Spanande dagar i Bangkok for tida!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å så kult! Hvis Signe kommer i avisa, så måå dere legge det ut på bloggen! Men det trenger jeg vel ikke frykte for.. ;) Dere er flinke til å oppdatere!

Anonym sa...

Ble bekymra for fadder-barnet vårt nå... Her er diskusjonen om ungene skal få leke med vann-pistol, mens Signe får leke med tanks...!

Anonym sa...

Kjære dere! Tusen takk for betryggende og god dekning av situasjonen i Bangkok/ Thailand. Jeg skjønner at det er her vi må "gå" for å bli oppdatert!
Ellers så forstår jeg godt at Jenny sjarmerte militær personellet i gatene - hun kan nok sjarmere flere enn dem....Takk for sist forresten, kjekt å hilse på dere. Det blir derfor enda kjekkere nå å følge med på bloggen deres.

Anonym sa...

Ja Jenny var det ja, som kanskje kommer i avisa..