mandag, mai 15, 2006



Det norske kjøkken

Når det no "livnar i lundar og lauvast i li" heime i Noreg, vert det nok litt ekstra heimlengt å kjenna her i Thailand. Så, me laga like godt, 2 dagar før sjølve Dagen, ein skikkeleg komlemiddag her i Santikham. Med oss rundt bordet var våre kjære naboar familien Vidnes. Det meste var å finna; kålrabistappe, poteter, pølser, gulerøter, bacon, kjøt (dog ikkje salta) og den fantastisk gode potetballen, som bestemor ville ha sagt.

Me let bileta tala for seg sjølve, saman med Sigve sine ord:
Komlår må jo ver den beste oppfinnelsen, ever...

1 kommentar:

ane marie sa...

Det så jo kjempekjekt ut! Dere er flinke til å kose dere;) Ha en fin 17. Mai-feiring, og hils kjente og kjære nordmenn! Jeg skal til Finse å vaie med flagget fra Hardangerjøkulen...;)