mandag, mai 22, 2006


Dokumentar frå Signe fotograf: Grillfest med kyrkje-vener.

I helga inviterte me kyrkjelyden vår, Santitham, på grill-lunsj heime hjå oss. Det var eit heilt år sidan sist, så det er noko me har tenkt på lenge. Varmetida er no på hell, og det har regna mest kvar dag i det siste. Me tok ingen sjanser, og dekka til langbord under tak. Grunna kort varsel var me ikkje mange denne gongen, men koseleg å få tid med dei som kom. Signe hadde gledd seg til Pi Send skulle koma, ho er 8 år og har ei heil veske med sminke som Signe er veldig facinert av... Etter som timane gjekk og ho ikkje kom, tok vår lille "storesøster" mamma sitt kamera og fotograferte det meste. Som de ser av bileta var det heller avslappa atmosfære inne i stova. Medan mennene ordna med grillen, sat me jentene inne og las om Osterøy og såg på bilete av vestlandsnaturen. Noreg er jo så flott!! Og så god plass som det er!! Det er nok ikkje problem å finna parkeringsplass der, nei!


Grillmaten var kjempegod. Potetsalaten til Arne vart stor suksess, så risen fekk stort sett stå i fred. Dette var dagen for norsk mat.


Før alle fòr heim att, samla me oss til lovsong og bøn. Våre nye Phibun-naboar vart òg med, til glede for oss alle.

Ein flott dag. Me er heldige som får vera ein del av det kristne felleskapet her i Thailand.

1 kommentar:

ane marie sa...

Det så kjempekoselig ut med grillfest! :) Idag er det faktisk skikkelig grillevær i Bergen også! Typisk at det er sååå fint siste dagen før eksamen da.. sukk.. Jeg har fått meg Bangkok-klokke på bloggen min! Inspirert av noen av Phibun-misjonærene på linkene deres;)