onsdag, mai 03, 2006


Sommerferie på Lovsangshjemmet

Det er nå en etterlengtet sommerferie på Lovsangshjemmet. Etterlengtet ikke først og fremst pga stort arbeidspress, men like mye grunnet altfor varme arbeidsdager og et senter som sårt trenger en oppussing.

Det er nå på det varmeste i Bangkok med temperaturer opp mot 37 grader i skyggen, og det er enda litt varmere inne på datarommet med 7 maskiner og ivrige unger. Da er det en utfordring å konsentrere seg og å snakke thai... Begynte å ha med egen svetteklut til pannen for å unngå sviende øyne når svetten renner som verst. (har tilgode å oppleve det i Norge...)

Inne på datarommet var det et stort hull i gulvet som minst èn unge tråkket ned i hver dag. Hadde en først vært så uheldig, sank foten nedover i gjørma til langt oppover låret og en fikk hjelp til å bli dratt opp.

Takket være innsamling fra TV-Vest og basar på Forsand har det nå i ferien vært full aktivitet. Vegger og gulv revet ned, og nye fundament lagt. Var en tur innom i sist uke for å se hvordan det gikk. Her ser dere bildene av datarommet.




Etter planen skal senteret åpne igjen på mandag. Med like høye temperaturer, men med tette trygge gulv og forhåpentligvis til stor glede for barna i slummen.

PS! Det var ikke penger til air-con i denne omgang, men kanskje neste gang... DS

1 kommentar:

ane marie sa...

Opppussing er jo in for tida, så jeg skjønner at dere fremdeles henger med der nede! hehe;) Blir spennende å høre åssen det blir når det blir ferdig! God sommerferie da! Litt eksamen å sånn her før den tid.....