søndag, februar 25, 2007

Hotell HusHat

Me er midt i ein enorm pågang i besøk frå Noreg, det eine besøket avløyser det andre. Og me koser oss ein haug (imellom jobb, sjuke ungar og bombevarsel...)!

Fyrst ute i januar var Siv Ane, venninne frå gymnas-tida i Sandes (som slett ikkje er sååå veldig lenge sidan). Ho var her i 2 veker, og me fekk litt tid saman til shopping, is-spising og tur til vårt ferieparadis, Hua Hin. Godt å verta litt oppdatert på kvarandre sine liv.




Berre dagar etter at ho var reist, var me atter på flyplassen for å ta i mot tante Karin, Erik, tante Nøva og Gunvald. Dei var berre på kort-kort-visitt, men det vart Grand Palace, Bayoke Sky og lit tid saman likevel. Kanskje særleg Signe koste seg med tanter på besøk som både hadde tid til å "jobbe" saman med henne og lese bok.



For tida har me onkel Åge, Bente, Ingunn og Hilde her i landet. Dei kom 2 dagar etter siste pulje var reist. Dei reiste ganske raskt til Hua Hin, og me fekk nokre dagar der med dei no i helga. Kjekt for oss å sjå att Ingunn og Hilde, som "plutseleg" har vorte flotte ungdommar sidan me reiste frå Noreg. Jenny nyt all merksemd ho kan få, og har hatt gode dagar. Me ser fram til å få dei att til Bangkok ein liten tur før dei reiser heim til Osterøy.

No denne veka er det tid for vårt årlege misjonærmøte. Dei dagane me skal ha møter her i Bangkok, låner me vekk gjesterommet til våre gode kollegar Eirin, Kjartan og Kaja. Både store og små har det fint saman! Meir om MM kjem i neste blogg.

I midten av mars venter me bestemor og bestefar på Forsand nedover. Etter det vert det stille og tomt for gjester. I april og mai får me kanskje tid til flytting og enno meir jobbing, før det vert juni og me skal setje oss på flyet til Noreg. Då vert det oss som kjem på besøk!

Ingen kommentarer: