mandag, september 10, 2007

Hong Kong og Mikke Mus

Me har vore i utlandet!!!!

Fredag morgon sat me på flyet austover til Hong Kong. Disneyland har lokka lenge, med Ole Brumm, Askepott og Mikke Mus (eller Micki Mau, som dei seier her).

Laurdag var me tidleg oppe og beinklare for opplevingar med Disney-familien.

12 timar seinare tusla me inn på hotellrommet, kjempevonde bein, raude skuldre, oppglødde og nedlessa med diverse effekter (det aller meste i rosa-prinsesser-kategorien, dessverre...).

Signe syntes alt var kjekt, og for Jenny var det meste "skummelt" (lærte nytt ord den dagen). Men, shopping, det var kjempegøy!!!


Modige Signe stod leeeenge i kø for å ta bilete saman med sjølvaste Donald! Jenny stod òg i kø, men ho skulle iallefall ikkje koma nær den svære figuren og pingla ut i siste sekund.


Søndag var det tur i Hong Kong, både på land og til vanns, før returen heim på kvelden. Fantastisk å kunne gå rundt i gatene i passe sommartemperatur og god plass på fortauet. Ein flott by, men med store kontrastar.

I dag er me attende til kvardagen i Bangkok og er ganske trøytte...

Neste år vil me til Singapore!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette høres jo kjempe artig ut både for voksne og barn. Visste ikkje at Disneyland var der og. Dere får ha det fint i Bangkok(det er jo ikkje så dårlig plass det heller)

Anonym sa...

Det var kjekt at dere endelig fikk tatt turen. Og så fine bilder - og du, Signe, var kjempetøff som turde å stå sammen med Donald. Ha en fin dag videre i Bangkok!