mandag, september 17, 2007

Rekruttering


Det ser dårleg ut med rekruttering av nye NMS-misjonærar til Bangkok, så nokre av oss har funne ut at eigenproduksjon er tingen!

Det var litt tull, altså, men at det spirer og gror i fleire av magane til misjonærane i Thailand, det er iallefall sikkert!

Til høgre kan de nyta synet av to digre magar som rommar kvar sin bitteliten gutt. Vår kjære kollega Anne ventar sin nr 2 ein månad før vår nr 3, og me gler oss over leikekamerat i tida framover. Satsar og på fleire kafe-besøk i barseltida, for no skal eg vert heiltidsmamma m/cappucino, nett som mammaer i Noreg! (I allefall i nokre månadar)


I sist veke kom Signe heim med kunstverk frå skulen. Ho hadde teikna søskenflokken: Ei dansande storesøster Signe, Jenny med fine armar og ein bitteliten lillebror ytterst til venstre. Så her ser me fram til både Jesus sin bursdag og den lille babyen vår, og satsar på at dei kan feirast på kvar sin dag...

2 kommentarer:

Anonym sa...

KOESLIG! Er så kjekt at dere oppdaterer så ofte:)

Bare et spm Arne:- det er kommet tilbakemeldinger på HOP siden at linken ikke virker, får du fjernet den, eller fikset det? For om det varer lenge sånn, gidder ikke folk å prøve lenger...

Klems din meget fornøyde kollega!

Anonym sa...

Så fine dere er!! Satser på å være med på et kafebesøk i beg. av desember!!! Stor klem fra Cathrine