fredag, oktober 19, 2007

DREAM WORLD

Skoleungene har fri fra skolen noen uker, og da kom ønsket fra flere av oss på Lovsangshjemmet; Skal vi ta med ungene en tur vekk fra slummen? Og hvor skal vi dra?
En dag i Dream world hadde vært kjekt, det er noe de fleste familiene i slummen aldri vil ha råd til, og vil gi ungene en dag de kanskje aldri glemmer!?

Vi bestilte buss med avgang kl 9. Innen den tid var det kommet 30 stk, alle med lapp hjemmefra om at de fekk lov til å være med. Noen stilte dessverre uten lov, og noen var under aldersgrensa på 7 år, så de måtte gå hjem med store tårer nedover kinnet...

For de ungene som fikk være med (og for oss 10 voksne), ble det en uforglemmelig dag! Mye latter og moro! Nyt bildene nedover, de forteller bedre enn ord!






Takk til alle dere på Jæren (Undheim) som har gjort denne dagen mulig! Dere gitt barna en flott opplevelse!













4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt å se bilder!!

Vil gjerne få etterlyse et oppfølgingsbilde av hvem som får størst mage...det begynner jo å nærme seg desember...!!!

Anonym sa...

Det såg ut til at dette var ein super dag. Det må være kjekt å få gjøre slike ting og med barna. Godt jobbet.

Anonym sa...

Hei. Dette så jo kjempe kjekt ut! Det ble desverre ingen tur innom bangkok på veien tilbake :( Så nå er jeg allerede hjemme igjen.. Men håper jo at jeg får muligheten til å komme ned igjen!!

Anonym sa...

Hei!
Kjekt å se bilder og lese om arbeidet på Lovsangshjemmet. Jeg er med i Misjonsutvalget i Sykkylven Kyrkje. Fredag skal vi ha misjonsmøte i Ramstaddalen bedehus, fortelle og vise bilder fra menighetens sitt misjonsprosjekt. Jeg har tatt noen bilder fra bloggene her. Vet ikke hvor gode de blir å vise på vegg. Om dere har tid setter vi pris på å få tilsendt på e-post noen digitale bilder fra livet i barnehagen og fra ettermiddags aktivitetene. Vil gjerne ha et av selve Lovsangshjemmet, vannkrig under motorveien... Det første møtet er nå fredag 26. oktober! Vet dette er sent å be om, men jeg prøver. E-post adr: lfauske@norpost.net. Takk. Gud velsigne det videre arbeidet. Hilsen Liv Fauske