mandag, oktober 08, 2007

Me har besøk!


Det var to stk me tok ein lett avskjed med i sommar: Tante Martha og Besto. Dei hadde allereie klare billettane til Thailand-tur i september, og me reiste heim til Bangkok og gleidde oss til besøk. No er dei altså her! Eller, det vil seie, dei har vore i Bangkok, sett byen og reist vidare. No nyt dei dagane i Hua Hin og har vorte veeeldig brune (så brune som me fastbuande aldri vert...).

Me fekk litt tid saman i helga då me køyrde ein kjapp tur ned til kysten. Arne klarte ny personleg rekord, 2 timar og 15 min, ikkje at det er noko å skryta av, kanskje. Ny veg og ny bru til Hua Hin er snart ferdig, og det gler oss som gjerne vil ha ein helgetur på "hytta".

Då Besto (eller Bestefar (?) som Jenny seier) var hjå oss, ordna ho bunadane til jentene. Jenny har overtatt storesøster sin, og Signe har fått ein større, med langt skjørt og greier. Den vesle bunaden til Jenny skal Besto ta med heim til Amalie. Jenny var litt stolt av det, og forklarte til oss andre at det var fordi Amalie berre er 1 år (ein finger), medan ho er heile 2 år (to fingrar). Så det så!

Til helga kjem dei to damane opp att til Bangkok, og me skal ha helga saman. Medan me venter på helg, koser me oss med nytt lass norsk mat i kjøleskapet (pinnekjøtet er på plass i frysen) og masse norsk sjokolade!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skulle gjerne vært med dere en helgetur til Hua Hin;)

...så FINE dere var i bunader, Jenny og Signe!!! Caja lurte på om lille baby skal bli født i Norge. Nei, sier jeg, den skal bli født i Thailand. MEN vi skal vel i dåpen...sier Caja da;)

Vi savner dere!!!!