søndag, oktober 28, 2007

Liten og blond i Thailand

Me har hatt 4 gode dagar ved sjøen. Denne veka er det skulefri, Lovsongsheimen er stengt og med ei mamma som er sjukemeld var valet lett: Me reiser til Hua Hin!

Heldig for oss hadde fleire vore inne på same tanken, og me traff både nabofamilien Hallen og nabofamilien Laulainen (misjonærkollegar frå Finland) opptil fleire gonger. Ein av dagane tok me med oss Signe og venninnene Line og Amanda for litt "neglepynting". Jenny hang med som ho alltid gjer når noko spanade skjer.

Å gå i Hua Hins gater me 4 blonde små-jenter var ei oppleving. "Alle" snudde seg, smilte, telte og peika på magen min: "Oi, 4 jenter og enno ei i magen....". Så produktive har me altså ikkje vore, men at det var eit nydeleg skue - det var det!



Jentene sat fint på rekke og rad og fekk neglelakk på hender og føter, den eine meir rosa enn den andre. Jenny, som jo berre var med for turen, fekk den beste servicen av alle. 3 damer ordna ulik farge på kvar lita negl. Treng vel ikkje seie at vår vesle dame var stornøgd etterpå!


Det er godt å få lov å vera turist i Thailand!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Det ser ut som dere hadde noen fine dager i Hua Hin. Håper dere har det bra. Tiden nærmer seg for familieforøkelse skjønner jeg. Vi "koser" oss i regnværet. I dag har det ikke holdt opp å regne. Det blir mye innekos av slikt.Vi har det bra og er tilskuere til de som pakker for flytting til Mukdahan.Hilser fra Torbjørn. Rønnag.

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er