søndag, februar 17, 2008

"Sjå kva Gud gjer" - Misjonærmøte 2008

Tittelen på bloggen refererer til tema for årets misjonærmøte. I alt var me samla over 50 stk, mange store og mange små, til seminardagar i bangkok og retreat ved sjøen i Rayong.

Prest Per Arne Dahl og kona Anne var med som ressurspersonar heile veka. Torsdagen starta Anne med bibelundervisning om "en trosvandres kart", fantastisk! Berre dei som ikkje har hatt ein"skikkeleg" bibeltime på fleire år (dvs der ein forstår alle ord og samanhangar) kan skjøne heilt kor fantastisk det har vore for oss med bibeltimar 3 dagar og norsk familiegudsteneste til avslutning søndag. Gabriel "hang" med så godt han kunne...

Elles var det masse tid til soving (Gabriel og mamma'n), is i strandkanten med gode kollegar, bananbåt (for gutta-boys + Kari) og bading i bassenget (Signe og Jenny).

Nybakte mødre sneik seg unna både volleyballturnering og diverse andre leikar, men Arne og jentene heiv seg utpå i det meste. På bilete til venstre ser de kollega Tore og Jenny m.fl som skal forme ein firkant, ikkje alle er like nøye på regelen om bind for augene...


Signe og Jenny var med i "kyrkjekoret" på gudstenesta søndag. Stolte foreldre såg sine små synge "jungelens konge" for full hals. Jenny hadde gledd seg stort til framføringa og hadde hatt generalprøve på badet med mamma på morgonen. Tusen takk til årets Hald-team ++ for bra barneopplegg!

I "gledesrusen" er det lett å gløyme kvardagen, det har dessverre me gjort... Heime på Jæren og Stavanger har me 3 stk som har hatt bursdag under MM-dagane, utan å få så mykje som ei sms-gratulasjon. Me er sjølvsagt veldig leie for det, og sender det varmaste helsingar til Bente Kristin, (onkel) Egil og Åsmund.


Dette siste bilete er eigentleg berre for å gje ein smakebit av strandløvene under MM + å opplyse om at kjekkasen heilt høgre vart eit år nærare 40 i går, men er framleis like flott som for 15 år sidan!




1 kommentar:

Om oss sa...

Takk for ett flott MM!
Og GRATULERER med overstått Arne!
Beklager så mye at det har gått oss hus forbi!
Gleder oss til dåpen på fredag!

Klem fra oss 4 heggernes'er litt lenger nord.