fredag, februar 29, 2008

Friskmeld!

Vinter er influensatid, det er noko alle veit. Vinteren i Bangkok har vore langt frå "normal" i år, med mange regndagar og gradestokk som går frå 27 til 35 grader på få dagar. Slikt vert ein sjuk av! I sist veke såg me at Gabriel nok hadde fått for mykje kos av storsøster Jenny, diverse virus hadde skifta eigar, og Gabriel vart tett i nasen, rød i augene og matlysten forsvann heilt. Pust og hoste høyrdes ut som om han hadde vore storrøykar i minst 40 år, og feberen steig.

Etter nokre dagar fann me ut at det var beste med ein legesjekk. Til vår store overrasking ville legen ha guten vår innlagt, bronkitt er ikkje å spøke med når ein berre er 7 veker gammal.
Dåpsdagen nærma seg og me forklarte til legen at over 100 gjester venta, med bestemor og bestefar frå Noreg i spissen. Ho ville ikkje sende oss heim, men kunne gje permisjon nokre timar. Det gjekk heilt fint, og me hadde ein flott dåpsgudsteneste der både Gabriel og Thanan vart døypt.

Søndag fekk me endeleg kome heim att, og i går vart lille engelen vår friskmeld! Me takkar for mykje forbøn og gled oss over ein smilande gut som no heng i puppen det meste av døgnet!

2 kommentarer:

BK:) sa...

HEI HEI!! Så godt å hørra han he blitt friske ijenn, ikkje noge jillt sånne bronkitt greie....
Håba alt står godt te mæ dåkke addle, savne dåkke.

Unknown sa...

Så bra at Gabriel er bra igjen!! Godt å høre at han er i form, og spiser godt..:)

Klem fra Heggis i mukdahan