mandag, september 27, 2010

En ide til etterfølgelse

Hanna fra Nederland er en av venninnene til Signe og Jenny. Hun hadde nettopp bursdag, og feiret sin 7 års dag på en noe annerledes måte.
Hanna inviterte til jenteselskap og smykke-verksted. Kanskje ikke så uvanlig, tenker du. Men, arrangøren for selskapet var en organisasasjon som heter Helping Hands som (i likhet med NMS og Lovsangshjemmet) jobber blant fattige i Klong Tøy slummen.

Helping Hands tilbyr håndverkskurs og -produkter etter rettferdig handel-prinsippet. Til selskapet kom 3 damer og hjalp 15 ivrige jenter med å lage smykker, armbånd og fotlenker. Vi mammaene stod rundt og så på, og hadde egentlig veeeldig lyst til å være med...

Bursdagsjenta selv fikk ingen gaver av gjestene. Hun ønsket seg penger. Hanna har en fjern- fadderjente her i Thailand som hun støtter med skolegang og legehjelp, og alle gaver denne dagen gikk til henne.
Hanna er ei jente med stort smil og et enda større hjerte. Hun bryr seg.

3 kommentarer:

Bianca Kleinherenbrink sa...

Thanks Anne Brit, very nice and very sweet of you to say these things about Hanna. I know she enjoyed celebrating her birthday with all of her friends around her.
Love, Bianca

Thaimaria sa...

WOW - for en jente!!! Imponerende godt utviklet epati så tidlig...

Maria

Anonym sa...

Så fantastisk! Stort hjerta ja...
BK