søndag, juli 02, 2006


Ein epoke er over…

Vårt aller fyrste krypinn kjøpte me i Solheimsviken for ganske nøyaktig 10 år sidan. På fredag vart leiligheita vår i Hordagt 39 seld, avstanden Bangkok - Bergen vart for stor. Slik det ser ut no vert me her i Thailand enno nokre år, og no er det her som er heime.

Når me ein gong sender flyttelasset og reiser til Noreg for godt, vert det til Forsand. Spanande å då etablera seg på ny som familie på ei stad me ”kjenner alle litt, men ingen skikkeleg”.

Men, me vil nok alltid vera litt bergensarar (sjølv Arne som er stril) og heia på Brann... Nokre av våre beste vener er framleis i byen, og Løvstakksiden menighet, som me er utsendingar frå, vil alltid vera ”vår”.

Så, til sommaren treffes me nok i Bergen att, på Torvalmenningen, i Solheim eller St.Markus kyrkje! Me ser fram til det! Snakkast då!

Til deg, kjære blogg-lesar, anten du er bergensar eller ei, nyt utsikta(frå vår tidl altan) til tre av dei sju fjell, Fløyen, Rundemannen og Ulrikken. Sjølvsagt i strålande sol!

1 kommentar:

ane marie sa...

Jeg husker da vi kom ned til Thailand nesten samtidig som dere, at dere syns 4 år virket ganske lenge - men tenk så fort tida har gått, og så bra dere vil være lenger!

Skulle gjerne hatt dere nesten som naboer i Bergen også da men... Da har jeg jo iallefall noen å besøke i Bangkok en stund fremover og!;)