mandag, juli 17, 2006

Kjære Janne, Ingunn, Bettina og Even!
I vår kristne tru er konfirmasjon og dåp så mykje meir enn festlege markeringar. Dei er viktige hendingar som synleggjer Guds nåde og frelse. Her kjem ei helsing til nokre konfirmantar som er særleg kjære for oss:

Even: Vår nevø og Arne sitt fadderbarn. Even likar sjakk, skiskyting, fotball og spelar i tillegg piano. Han imponerer med det meste! Arne har sidan Even var ganske liten prøvd å overtyde han om at Brann er Laget, men utan suksess. Even er trufast mot Bryne. Då Even og familien feira jul i Thailand i 2004, lærte han Signe ”klappe søte…”.

Ingunn: Vår niese. Ingunn er ei flott jente som likar fotografering, er ein stor dyrelskar og såleis ikkje redd for å ta i eit tak på garden heime. Ingunn har alltid vore svært sjølvstendig og det er bra! Ho er smilande og blid, noko som gjer at det er alltid godt å vera saman med henne.

Janne: Vår niese. Då Janne var liten sa alle at ho var veldig lik tante…
No er ho lik seg sjølv; Ei fin jente med eit stort hjarte for sine næraste. Janne er glad i å reise på hytta, og var nydeleg i sin nye Hardanger-bunad. I konfirmasjonen sin haldt Janne tale. Rørande og flott å høyra på, og gjorde oss alle veldig stolte.



Bettina: Me traff Bettina og familien då me kom hit til Bangkok i 2003, Bettina har stor omsorg for sine medmenneske, og syner det kanskje oftare i handling enn med store ord. Ho er ein kjempeflink dansar, og brukar av fritida si til å undervise dans til barna i slummen. Me er takksame for å kjenne Bettina.

Ingen kommentarer: