torsdag, januar 17, 2008

Mammapermisjon

Kvardagen som trebarnsmamma i permisjon har starta! Arne byrja på jobb att denne veka og skulen har starta for jentene, så no er det berre mamma og Gabriel heime på formiddagen. Heilt aleine er me no ikkje, for i Fantasia er det fleire småtassar og heimeverande mødre.

No i veka inviterte me nokre av fruene (som på ingen måte er frustrerte!) til lunsj og jenteprat. Heile 6 ulike nasjonar er representert i gjengen de ser på bilete; Finland, Storbritania, Fillippinene, Sør-Afrika, Thailand og Noreg. Er me ikkje priviligerte som få bu i eit så fleirkulturelt miljø?!

Elles så har me hatt eit jamnt "sig" av folk på besøk desse to vekene etter fødsel. Me rekna etter og fann ut at over 60 besøk, med stort og smått, har vore innom for å helsa på Gabriel. Litt slitsomt til tider, men så veldig, veldig kjekt òg!

Men, då kyrkjelyden vår ringde sist veke og ville koma ein tur, vart det litt mykje... Me valde då heller å ta med vår vesle engel til kyrkja for å la alle helsa på der. Sidan me òg inviterte på lunsj, hadde dei sjølvsagt laga "fahrang-mat"; Spaghetti og kvitlauksbrød. + ein suppe-dessert som var god for nybakte mamma'er. Så omtenksomt!

Gabriel sov seg gjennom heile gudstenesta, ja, faktisk det meste av søndagen (faren måtte vekka han til slutt), og var tydelegvis litt sliten av å vera ute på tur.

På bilete ser de evangelisten vår som er borte for å helsa på, utan at Gabriel gidder opne augene av den grunn...

Heilt til slutt: Her er eit bilete av den yngste besøkande, Thanan på 7 veker (til høgre), saman med Gabriel. Ikkje verst at han kom reisande heilt frå den andre sida av Bangkok for ein snarvisitt. Me reknar med at Gabriel og Thanan kjem til å ha mykje løye saman i åra framover!

Ingen kommentarer: