torsdag, mars 20, 2008

Bestemor og bestefar

No har me fått låna bestemor og bestefar ein heil månad! Me har feira Gabriel sin dåp saman, bestemor sin 60 års dag (er ikkje ho ein flott 60-åring?!), og hatt gode, late dagar i "sommarhytta" i Hua Hin.

I går kveld var me samla heile gjengen til avskjed på flyplassen. "Koffår skal dei reisa igjen?", sa Jenny, "det er urettferdig for meg...".

Og i grunnen er det ganske urettferdig at Noreg er så langt vekke frå Thailand...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på dere! Nå sitter Caja og jeg i sofaen og ser på bildene av dere. Vi skulle så gjerne ha vært sammen med dere - og tenkt at du Signe er blitt 5 år!!! Det er alt for langt mellom Thailand og Norge...når kommer dere hjem?? Nå er det påskeferie her og til og med mammaen og pappaen i huset har fri de neste dagene - herlig! .........Du var veldig fin på håret jenny!!! Signe du har blitt 5 år nå - jeg ( caja ) ville gjerne ha vert der me deg og feirt din store dag!!! Mange klemmer og Kozzer fra caja!!!... Har dere spist opp alt snoppe ifra påske egget?? - kos og klem fra Cathrine og Caja som sitter i sofaen...Betty er på hyttetur med Eivinn og familien, Talette sitter nede i kjellerstuen og ser på tv...sigve står her på stuegulvet og øver til sang i morgen - langfredag....en liten stemningsrapport;)SAAAAAAAVNER DERE!!!!!!!!!!

hallais sa...

Hei på dere. Det var mye hyggelig lesningpå siden deres. Gabriel vokser ser det ut til, og det er bra. Grarulerer så mye med overstått Signe. Det forteller jo litt om at det begynner å bli en stund siden dere flyttet til Thailand. Mye har skjedd siden det. Ikke minst har dere fått to vidunder til i tillegg til Signe. Som dere skjønner så sitter jeg og mimrer litt. Kan tenke meg at det var kjekt å ha besteforeldre på besøk.
Dere må ha det bra alle fem.
Skal hilse fra Torbjørn.
Hilsen Rønnaug