mandag, mars 31, 2008

Bryllup

29.mars er bryllupsdagen vår og i år kunne me til vår undring rekna at det var heile 11 år sidan 1997, har me verkeleg vore gifte så lenge???? Slett ikkje verst!

Me var invitert til heile to bryllup denne helga. Evangelisten vår, Mio, gifta seg med si Føn i Udon Thani (nord-Thailand) og fredagskveld gjorde me oss klare til avreise frå Bangkok. Me hadde ein 7-timars køyretur framfor oss, og me ville avgarde fortast råd. Når endeleg dei to minibussane var fullsatt, alle hadde fått i seg mat og dopausen var unnagjort var klokka faretruande nær midnatt. Arne var nær hjerteattakk av all ventinga og somlinga, og ungane bad om å få setje seg og sova i bilen...

Det var overraskande mykje trafikk heile natta, mange store lastebilar, og me passerte fleire alvorlege ulukker. Me hadde mange som bad for oss den kvelden, og me var glade, letta og trøytte då me endeleg kunne sjekka inn på hotellet kl 6 om morgonen.


Bryllupet var ein kjempefest med over 500 gjester, ei nydeleg pynta kyrkje og eit rørande lukkeleg brudepar. Me introduserte riskasting på brudeparet, som vart ein stor suksess (einaste brura var ikkje så "happy" for riskorn i hårpynten...)!



Ved middagen fekk Signe og Jenny sitje på ungdomsbordet, og storkoste seg med fri flyt av cola og is. Gabriel var tøff med skjorte og greier, men sleit i varmen, i nærare 40 grader må ein berre gje ein liten lyd. Arne var bittelitt sveitt han òg...

Heimturen søndag var òg uendeleg lang... Me bur i eit stort land, og skal me på ny langtur bør me nok setja av litt fleire dagar, eller rett og slett aldri meir køyre så langt (jentene i familien stemmer på det siste)!

Ingen kommentarer: