søndag, desember 16, 2007

Nedtelling

Som sikkert dei fleste veit har me nedtelling til to store hendingar for familien no i desember: Julefeiring og ein heilt ny lillebror.

Julafta er jo ganske sikkert den 24., og med Jens Petrus si adventsappelsin har me full kontroll over kor mange dagar det er att til jul. Når lillebror vil ut av magen er litt meir usikkert: Vil han venta til romjula (slik mamma'n trur), eller vil han vera med på julefeiringa?

Legen er ganske sikker på det siste, og meiner babyen kan koma kva dag som helst no. "Har du fått mobilnr mitt?", spurde ho på onsdag, "ring meg så fort du kjenner noko, slik at eg kan vera på plass når du kjem til sjukehuset." Fridag eller ikkje, travle karriere-legar i Bangkok må stilla på jobb!

Jenny vil at babyen skal "av magen snart", slik at ho får plass på fanget til mamma, men elles er det nok kanskje Phi Noy (hushjelpa vår) som er mest stressa no i desse dagar. Torsdag var ho i gang med lufting av madrass og bilstol og vaska på babytepper for harde livet! Så, no er seng og klede klart, sjukehusbagen er pakka og storesøstergåve skal handlast i dag.
Velkomen til oss, når du vil, lille baby!

5 kommentarer:

Robert sa...

Rekti ja, det er en gutt det er snakk om...

det er fine greier, Arne trenger nok litt selskap! :)

Marit og Satad sa...

Jeg vil bare ønske deg lykke til, Anne Brit, uansett om babyen kommer før eller etter julaften! Tenk, snart har du en helt ny liten baby i armene. Det er et under, og jeg kan nesten ikke vente til det blir min tur.

Lykke til, og kos deg de dagene du har igjen med stor mage!

Anonym sa...

javel,du Anne Brit ser bare heilt fantastiske ut.Å det er en fryd å stå opp i fantasia å sjå dokke lle:)takk for me får bu hos dokke til torsdag.:)men ja me vett det var en baktanke med det..OPPVASKEN om kvellane.Men for all del me liga det:)

Hilsen ongne t Big boy fra første ekteskap

Maria og Espen Tveten sa...

Lykke til Anne Brit og velkommen til verden lillegutt! Vi gleder oss veldig over å treffe enda en fin Hatleskog Hustrulid!

Klem fra Maria

Anonym sa...

Lykke-lykke til!!!!!!!!!
Skulle så veldig gjerne bodd nærmere dere ja - og det føles ekstra langt unna nå... Gleder oss til å lillegutt er på plass i familien! Ber om at alt må gå fint og at du må slippe å føde i en taxi, AB...... Snks! Heidi-klem